• Català
  • Español
  • English
  • Français
Refugi Mont Caro

REFUGI

CARO UEC

AL MASSIS DEL PORT PER COMPARTIR LA MUNTANYA

Esteu aquí

FINS AQUÍ HEM ARRIBAT

Benvolguts amics i amigues, clients i clientes.
Fa uns mesos vam prendre la decisió de deixar el refugi per poder-me jubilar, que ja tocava després de 45 anys treballant.
Finalment, ara ha arribat l’hora, com haureu vist alguns, des de meitat de desembre el refugi ha funcionat a mig gas destorbant les vostres expectatives o almenys les d’alguns de vatros.
Ens sap greu no haver pogut fer com era el nostre desig, un trànsit als futurs guardes, sense causar-vos cap molèstia.
Finalment, després de més d’un mes de gestions sembla que tot està a punt per a què el refugi torni a re-emprendre l’activitat.
Esperem i desitgem que pugueu gaudir d’aquesta instal·lació muntanyenca de característiques úniques al Port amb la nova gent que se’n farà càrrec de la seva gestió.
Volem agrair la vostra confiança i fidelitat que ens heu brindat al llarg d’este període.
Restaran en natros per sempre les coneixences i l’amistat que ens heu transmès. Hem gaudit de la vostra companyia, de la natura, de les muntanyes...
Hem compartit en tots vatros moments inoblidables que han generat sempre energia positiva per seguir endavant i servir-vos en molt de plaer.
Esperem també la vostra comprensió i paciència si en alguna cosa us hem fallat.
Dir-vos per últim que Helena i Pere seguirem vinculats a la muntanya en la mesura que ens sigue possible.
Ens trobareu a .[url=https://www.facebook.com/pere.ros.39]www.facebook.com/pere.ros.39[/url] i [url=mailto:perejros@gmail.com]perejros@gmail.com[/url]
Rebeu una forta abraçada virtual. Salut i muntanya!! Sigueu feliços.